Caiet De Sarcini 3.docx

  • Uploaded by: Rodica Barzoi
  • 0
  • 0
  • June 2020
  • PDF

This document was uploaded by user and they confirmed that they have the permission to share it. If you are author or own the copyright of this book, please report to us by using this DMCA report form. Report DMCA


Overview

Download & View Caiet De Sarcini 3.docx as PDF for free.

More details

  • Words: 905
  • Pages: 4
CAIET DE SARCINI I.

OBIECT

Procedura este aplicata in vederea atribuirii acordului cadru de achizitie publica avand drept obiect furnizarea de conserve de legume.

II.

DESCRIEREA SI CANTITATEA ACHIZITIONATA A PRODUSELOR

Nr. Denumire produs Crt.

U.M. Cant. min.

Cant. max.

1 2 3 4 5

Zarzavat ciorbe conserva Mazare conserva Fasole pastai conserve Rosii in bulion Pasta tomate

Kg. Kg. Kg. Kg. Kg.

300 1000 1500 500 500

3600 12.000 18000 6000 6000

6 7

Gem (fara continut de prune) Kg. Compot de fructe (caise, piersici, Kg visine, cirese)

300 300

3600 3600

CARACTERISTICI TEHNICE:

Zarzavat ciorbe conserva:   

din legume conservate, insotit de certificate de garantie si calitate. Recipientul cu amestec de legume taiate, sanatoase, culoare si gust caracteristice, corpuri straine lipsa. Fara conservanti, coloranti sau arome artificiale. valabilitatea produsului la livrare minim 12 luni de la data livrarii. continutul trebuie sa aiba consistenta normala, gust si miros caracteristic, lichidul limpede fara mucegai, impuritati sau corpuri straine, fara continut de morcov in compozitie.

Mazare conserva:    

conservata, produs insotit de certificat de garantie si calitate. Produs sterilizat. lichidul in care se pastreaza mazarea sa nu fie tulbure, cu depuneri. Fara conservanti , coloranti sau arome artificiale. valabilitatea produsului la livrare minim 12 luni de la data livrarii. continutul trebuie sa aiba consistenta normala, gust si miros caracteristic, lichidul limpede fara mucegai, impuritati sau corpuri straine.

Fasole pastai conserva:    

conservata in borcane/cutii, produs insotit de certificat de garantie si calitate. Produs sterilizat. lichidul in care se pastreaza fasolea sa nu fie tulbure, cu depuneri. Fara conservanti , coloranti sau arome artificiale. valabilitatea produsului la livrare minim 12 luni de la data livrarii. continutul trebuie sa aiba consistenta normala, gust si miros characteristic, lichidul limpede fara mucegai, impuritati sau corpuri straine.

Rosii in bulion:    

produse ambulate in borcane/cutii ,fara a prezenta bombaje. culoarea caracteristica produsului. fara urme de fermentatie si mucegai. culoare, gust si miros specific, fara urme de fermentatie.

Pasta de tomate:    

produse ambalate in cutii/borcane fara a prezenta bombaje. culoarea caracteristica produsului. fara urme de fermentatie si mucegai. culoare, gust si miros specific, fara urme de fermentatie.

Compot de fructe (caise, piersici, visine, cirese):  

trebuie sa fie imbuteliate in borcane/cutii, apa trebuie sa fie limpede, pana la opalescent (se admit in lichid particule fine de pulpa a fructului in suspensie si sediment) fructele trebuie sa nu aiba semne de atac de daunatori, sa fie intregi si sanatoase prezentand culoare caracteristica fiecarui fruct

Gem de fructe:   

III.

aspect: fructe, bucati de fructe in masa gelificata, fara separare de sirop, fara semen de fermentare sau mucegai, fara corpuri straine (caliciu, frunzulite, codite, etc) culoare: corespunzatoare varietatii fructului gust si aroma: placute, caracteristice varietatii fructelor; nu se admite gust si miros strain se admite gust si miros mai putin pregnant ale fructelor folosite la gemurile asortate

LIVRAREA

Ofertantul va asigura livrarea produselor a caror achizitionare constituie obiectul prezentei proceduri, in termenul specificat in contract la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei” Galati – strada Brailei nr.. 177 Mijloacele de transport utilizate pentru transportul produselor trebuie sa fie curate si in buna stare de intretinere si functionare pentru ca produsele sa fie protejate impotriva contaminarii su, dupa caz sa fie concepute si construite pentru a se permite igienizarea si/sau dezinfectia adecvate. La livrare, conservele vor fi insotite de certificate de garantie, precum si de documente de certificare a calitatii, conform dispozitiilor legale in vigoare.

IV. 

AMBALAREA Ofertantul are obligatia de a ambala produsele pentru ca acestea sa faca fata, fara limitare la manipularea dura din timpul transportului, tranzitului si expunerii la temperature extreme, la soare si la precipitatiile care ar putea sa apara in timpul transportului si depozitarii in aer liber, in asa fel incat sa ajunga in buna stare la destinatia finala. criterii de acceptare a recipientelor: conservele si semiconservele in recipient inchise ermetic trebuie sa corespunda urmatoarelor cerinte: sa nu fie bombate, sa nu prezinte fisuri sau scurgeri de continut, sa nu prezinte pete de rugina la exteriorul sau in interiorul recipientelor ori pelicula de lac desprinsa de pe interiorul cutie

Materialul utilizat pentru ambalare nu trebuie sa reprezinte o sursa de comntaminare. Ambalajele produselor trebuie sa asigure integritatea si protectia calitatii acestora, fiind conforme prevederilor legale referitoare la protectia muncii, mediului si securitatii consumatorilor.

Eticheta in limba romana va contine urmatoarele informatii: nume producator, denumire produs, gramaj, termen de valabilitate, conditii de pastrare, numarul lotului. Ambalajele , utilajele , recipientele folosite in sectorul alimentar trebuie sa fie avizate sanitar , sa nu confere toxicitate produsului alimentar cu care vine in contact. Sa asigure produsului alimentar o protective eficienta. Ambalajele destinate sectorului alimentar se folosesc in perfecta stare , curate , dezinfectate sau sterilizate dupa caz.

V.

RECEPTIE, INSPECTII SI TESTE

Autoritatea contractanta pe parcursul executarii contractului are dreptul de a inspecta si/sau testa produsele achizitionate la un laborator acreditat pentru a verifica calitatea acestora. Daca vreunul din produsele inspectate sau testate nu corespunde specificatiilor, autoritatea contractanta are dreptul sa il respinga, iar furnizorul are obligatia, fara a modifica pretul contractului sa inlocuiasca produsele refuzate cu produse care sa corespunda specificatiilor lor tehnice. Receptia calitativa si cantitativa a produselor se face la destinatia finala a acestora, de catre o comisie de receptie constituita la nivelul unitatii. Director Ingrijiri Medicale As. Med. Gen. Skowronski Mariana

Intocmit As med coordonator dietetica Ispas Daniel

Related Documents


More Documents from "Calin George-Teodor"

December 2019 13
Adobe Photoshop
May 2020 14
Contabilitatea Marfurilor
August 2019 22
Zana Zorilor
May 2020 13