2018 Romania.docx

  • Uploaded by: Alin Stratina
  • 0
  • 0
  • November 2019
  • PDF

This document was uploaded by user and they confirmed that they have the permission to share it. If you are author or own the copyright of this book, please report to us by using this DMCA report form. Report DMCA


Overview

Download & View 2018 Romania.docx as PDF for free.

More details

  • Words: 418
  • Pages: 3
Ii va merge foarte bine,in ciuda tuturor pronosticurilor negative,facute asupra ei.Populatia va fi mai bine,vor fi mai multi bani si mai multe oportunitati. In tacere,in pace,din asta se va naste o noua era,asa cum nimeni nu se asteapta. Desi nu va parea nimic deosebit ca se intampla defapt totul va fi deosebit,diferit,altfel.Totul va fi diferit!

Ea va fi lasata in pace caci Europa va avea alte treburi.Va fi un an foarte bun,pentru multi si multi se vor ridica iarasi si vor prinde avant,orice este demarat acum! Multi se vor ridica,de unde nu aveau nici o speranta si multi vor primii noi sanse ori sanse neasteptate si uimitoare. Un gand va circula in toti,ca sa se ridice,ca sa faca…ca o urgenta si ca o graba si toate aspectele vietii si societatii si economiei vor prinde un nou suflu si noi avanturi. Si tineri si batrani si bogati si saraci,vor fi cuprinsi de aceste duhuri ca de un curent electric si ca niste masini care pareau fara viata,se vor pornii cu putere si avant. Nu au nici o legatura cu politica,decat teama ca nimic nu-i poate ajuta decat strangerea ultimelor forte,pentru a nu fi pusi jos ca sa se ridice.Si isi vor asuma toate ,,riscurile,, caci e pe viata si pe moarte. Acest suflu ne mai intalnit la acest popor pasnic si rabdator,vor face ca sa le reusasca multe si sa se nasca o Noua Natiune si un Nou Popor Romania cu Adevarat! Ei vor fi fara teama,caci sunt jos si numai sus le-a mai ramas ca varianta.Deschide-ti ochii si veti vedea minunea ce o veti crea!

O Fratie a Romanilor,e pe cale sa se nasca si se va naste,fara nici un ajutor ci ei insisi si unul prin altul vor face sa fie o structura si o forta care le va da vigoare si incredere/mandrie in ei insisi.Si aceasta va fi arma lor Sfanta! Orbii nu vor vedea,caci nu au cum,dar cei satui de orbire si de lanturi si de minciuni,vor calca peste inima lor si vor incerca si vor reusii. Poate istoria nu-i va retine pe acestii mi si mii de soldati,dar istoria va retine lumina si lupta unei natiuni pentru ea insasi. Nu va fie teama sa luptati si sa faceti istorie.Lasa-ti strazile,in voi e o putere individuala si timpul vostru a venit!Da-ti tot ce este mai bun si nu va opriti pana nu castigati tot ce va doriti,apoi predati calea copiilor vostrii .Pentru ca niciodata sa nu se mai opreasca si spiritul vostru sa nu adoarma.

Related Documents

2018
June 2020 30
2018
May 2020 41
2018 Pmk 206 2018
August 2019 57
Silva 2018 Des 2018.xlsx
April 2020 29
2018.pdf
April 2020 0

More Documents from "Anonymous wc64EgNVU"