20090326

  • Uploaded by: Nieuwsblad
  • 0
  • 0
  • April 2020
  • PDF

This document was uploaded by user and they confirmed that they have the permission to share it. If you are author or own the copyright of this book, please report to us by using this DMCA report form. Report DMCA


Overview

Download & View 20090326 as PDF for free.

More details

  • Words: 763
  • Pages: 3
GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 26 MAART ’09 AGENDA OPENBARE ZITTING I. POLITIEZAKEN Politie 1. Politiezone Ninove - Definitief besluit houdende onteigening van het vroegere rijkswachtgebouw met de twee achterliggende gebouwen en de private weg. 2. Politiezone Ninove - Operationeel personeel - Openverklaring van een vacante betrekking in het operationeel kader - Inspecteur van politie voor de lokale recherche. 3. Politiezone Ninove - Personeel - Externe aanwerving - Vacant verklaren van een functie Calog - Niveau D - Voltijdse arbeidsovereenkomst van bepaalde duur. 4. Politiezone Ninove - Implementatie van een point-to-point draadloze verbinding Goedkeuring - Vaststellen wijze van gunnen van de opdracht en goedkeuring voorwaarden. II. GEMEENTEZAKEN Secretariaat 5. Tenlasteneming door de stad van kosten van de leden van de gemeenteraad en het college van burgemeester en schepenen die verband houden met de uitoefening van hun mandaat - Kennisneming verslag 2008. 6. Melding van een in strijd met de deontologische code van het college van burgemeester en schepenen geachte inbreuk door een schepen. Verkeer 7. Aanvullend reglement op de politie van het wegverkeer - Parkeerplaats voor personen met een handicap - Ninove - Achturenstraat 51 - Stadswegen. Patrimonium 8. Aankoop van buurtweg nr. 35 te Meerbeke - Goedkeuring - Goedkeuring ontwerpakte Machtiging Aankoopcomité Gent 2 om de stad te vertegenwoordigen in akte. 9. Onteigening om reden van openbaar nut van gronden voor de realisatie van het BPA KMO-zone Outer, 1ste wijziging - Goedkeuring belofte en ontwerpakte van pachtbeëindiging.

10. Onteigening om reden van openbaar nut van gronden voor de realisatie van het BPA KMO-zone Outer - 1ste wijziging - Goedkeuring verkoopbelofte en ontwerpakte (innemingen nr. 18 en 24). 11. Onteigening om reden van openbaar nut van 5 percelen weiland in het BPA Burchtdam - Goedkeuring akte minnelijke onteigening. 12. Onteigening om reden van openbaar nut van 6 percelen weiland in het BPA Burchtdam - Goedkeuring akte van pachtbeëindiging. 13. Onteigening om reden van openbaar nut van een perceel weiland in het BPA Burchtdam - Goedkeuring akte van pachtbeëindiging. 14. Onteigening om reden van openbaar nut van 5 percelen weiland in het BPA Burchtdam - Goedkeuring akte van pachtbeëindiging. 15. Onteigening om reden van openbaar nut van gronden voor de realisatie van het BPA KMO-zone Outer - 1ste wijziging - Goedkeuring belofte en ontwerpakte van pachtbeëindiging. Openbare Werken 16. Uitvoeren van wegen- en rioleringswerken in de Goedlangeveldrede te Aspelare Goedkeuring verrekening nr. 2. 17. Aquafinproject 21.986 - Afkoppeling Melkbos-lopertje - Wegen- en rioleringswerken in de Luypendaalstraat en in de Bosstraat te Aspelare - Goedkeuring ontwerp - Vaststellen wijze van gunnen van de opdracht - Goedkeuring voorwaarden - Aanvraag gewestbijdrage. 18. Bijplaatsen lichtpunten en aanpassingen aan leidingen ingevolge bouwen of verbouwen en ingevolge wegenwerken - 2009 - Goedkeuring - Vaststellen wijze van gunnen van de opdracht. 19. Aankoop van schuilhuisjes voor autobusgebruikers 2009 - Goedkeuring - Vaststellen wijze van gunnen van de opdracht. Leefmilieu 20. Samenwerkingsakkoord tussen het Vlaams gewest en de stad "Milieu als opstap naar duurzame ontwikkeling" - Rapportering - Goedkeuring. 21. Politieverordening ter bestrijding van verschillende vormen van overlast - Afwijkende beslissing voor het gebruik van werktuigen aangedreven door motoren - Akteneming. Belastingen 22. Contante belasting op het afleveren van administratieve stukken - Aanpassing. 23. Retributie op het verstrekken van administratieve inlichtingen en prestaties Aanpassing.

Cultuur 24.

Keuze bevrijdingsmonument.

Sport 25. Stedelijk sportcentrum - Autonoom gemeentebedrijf Ninove - Goedkeuring jaarrekening 2008. 26. Stedelijk sportcentrum - Autonoom gemeentebedrijf Ninove - Kwijting aan de bestuurders. 27. Stedelijk sportcentrum - Voetbalinfrastructuur De Kloppers - Verlenen van een opstalrecht op een perceel stadsgrond te Meerbeke aan K.V.K. Ninove vzw voor de nieuwbouw van kleedkamers naast de kantine. 28. Stedelijk sportcentrum - Voetbalinfrastructuur De Kloppers - Verlenen van een investeringstoelage aan K.V.K. Ninove vzw voor de nieuwbouw van kleedkamers naast de kantine. Onderwijs 29. Stedelijke kleuterschool Parklaan-Denderwindeke en stedelijke lagere school Denderwindeke - Samenstelling personeel- en oudergeleding in de schoolraad - Akteneming. 30. Stedelijke Basisscholen Voorde-Appelterre en Seringen-Nederhasselt - Samenstelling personeel- en oudergeleding in de schoolraad - Akteneming. Vragen, voorstellen en interpellaties 31. Interpellatie van raadslid Pascal Schietecat over de mogelijkheid om de toegankelijkheid van personen met een auditieve handicap bij culturele evenementen en manifestaties te verbeteren. 31.1 Voorstel van raadslid Wouter Vande Winkel over de verkeersregeling n.a.v. de werken op de Graanmarkt. 31.2 Interpellatie van raadslid Wouter Vande Winkel over de openbare orde tijdens carnaval. 31.3 Interpellatie van raadslid Wouter Vande Winkel over het gerechtelijk onderzoek naar het verkavelingsdossier De Boe-Meganck. 31.4 Vraag van raadslid Fons Schorreel over de verkeersoverlast te Pollare. 31.5 Vraag van raadslid Katie Coppens over de rechtspositieregeling personeel van de stad en het OCMW- gebrek aan advies van het overlegcomité tussen stad en OCMW.

Related Documents


More Documents from "ERIS Project"