2009 Concert Sponsor Dossier (beknopt)

  • Uploaded by: Vic Mortelmans
  • 0
  • 0
  • November 2019
  • PDF

This document was uploaded by user and they confirmed that they have the permission to share it. If you are author or own the copyright of this book, please report to us by using this DMCA report form. Report DMCA


Overview

Download & View 2009 Concert Sponsor Dossier (beknopt) as PDF for free.

More details

  • Words: 562
  • Pages: 1
project Vlaamse Van Beethoven Romantische Van Hoof Muziek concert Marnixring Lieven Gevaert Datum en locatie

Partner - € 2500

 Datum: zaterdag 27 juni 2009.  Concert: Carolus Borromeuskerk te Antwerpen; deze kerk beschikt over een uitmuntende akoestiek, is algemeen bekend en geliefd als concertlocatie en biedt comfortabel ruimte aan een publiek van 750 man (en uitbreiding op de galerij tot 1000 man). Onze doelstelling is een uitverkocht concert.  Receptie voor uw gasten: Lessius hogeschool, aanpalend aan de concertlocatie.

 20 kaarten met uitnodiging op de receptie  al onze communicatiekanalen staanvoor u open.

Programma In 2009 herdenken we het vijftigjarig overlijden van Jef van Hoof. Zijn werk staat dan ook centraal in het programma maar net als bij het vorige concert afficheren we een publiekstrekker, ditmaal Ludwig van Beethoven.

Jef van Hoof  Ouverture met kopers  Liederen  Symfonie nummer 6 is zijn laatste werk en onvoltooid gebleven bij zijn overlijden in 1959, wellicht de meest toegankelijke van zijn symfonieën omwille van de doorzichtige, klare orkestratie.

Ludwig van Beethoven  Muziekliefhebbers die niet vertrouwd zijn met de voorgestelde werken, zullen versteld staan van de kwaliteit ervan en boezemen we het nodige vertrouwen in met een vaste waarde: Ludwig van Beethovens Vijfde Pianoconcerto (Keizersconcert) voor piano en orkest.

Uitvoering Net zoals voor ons vorig concert, vertrouwen we voor de uitvoering op het professioneel orkest La Passione onder leiding van zijn vaste dirigent Geert Hendrix.

Sponsor - € 500  zes kaarten met uitnodiging op de receptie  een overeen te komen aantal communicatiekanalen

Steunkaarten - € 40  Toegangskaart met uitnodiging op de receptie Al deze formules staan ook open voor logistieke sponsoring, waarbij u een tegenwaarde in natura als bijdrage in ons project inbrengt.

Ontvangst op het concert en de exclusieve receptie Uw genodigden ontvangen een uitnodiging tot het concert en de aansluitende receptie.

Zichtbaarheid in de communicatie rond het concert De communicatie die we rond het concert organiseren stellen we open voor onze partners en sponsors. De communicatie omvat Electronische communicatie  de concert-webstek  Aankondiging van het concert via de e-postlijsten van de Marnixring;

Marnixring Internationale Serviceclub De Marnixring, opgericht in 1968, is een Vlaamse serviceclub met als hoofddoelstelling: de verspreiding en de bevordering van de Nederlandse taal en cultuur. Hij staat, met meer dan duizend leden, ten dienste van de hele Vlaamse gemeenschap door ondersteuning van initiatieven ten bate van de zwaksten van onze samenleving.

Vlaamse Romantische Muziek De beste reden om de Vlaamse Romantische muziek te promoten, is dat het genre beslist de moeite waard is en dat het in de 19de en de eerste helft van de 20ste eeuw onmiskenbaar heeft bijgedragen tot de culturele—en zelfs politieke—ontvoogding van onze gemeenschap.

Wakkere Wapper Onze ring heeft een tweede langetermijnproject in de steigers staan dat complementair zal zijn met de concertenreeks. Het initiatief Wakkere Wapper, een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt aan een Antwerpse handelszaak die de Nederlandse taal bewust en creatief gebruikt in haar communicatie, wordt door onze ring opgenomen en in een nieuwe kleedje gestoken. Daarmee willen we het taal- en cultuurbewustzijn van de Vlaming niet alleen promoten in de concertzaal maar ook in de ondernemingen en het dagelijks leven.

Drukwerk  Aankondiging van het concert in de Marnixkrant, nationaal maandblad van de Marnixring;  Strooibriefjes  Programmaboekje Actieve communicatie  Promotiemateriaal of –activiteit bij het concert.

[email protected] Klik hier voor het volledig dossier

Related Documents

Sponsor
June 2020 22
Sponsor
December 2019 23
Sponsor
June 2020 16
Sponsor
November 2019 17
Dossier 2009
May 2020 9

More Documents from ""