090520 Booklet Biolan

  • May 2020
  • PDF

This document was uploaded by user and they confirmed that they have the permission to share it. If you are author or own the copyright of this book, please report to us by using this DMCA report form. Report DMCA


Overview

Download & View 090520 Booklet Biolan as PDF for free.

More details

  • Words: 1,066
  • Pages: 4
Контактна інформація

Адреси: вул. Тімірязівська, 1, м. Київ, 01014 Тел./факс +38 044 227 52 45 вул. Червона площа, 2, м.Іллінці, Вінницька обл., 22700 Тел./факс +38 04345 2 21 61 www.biolan.org.ua Генеральний менеджер

Костянтин Яковчук-Бесараб Тел./факс +38 044 227 52 45 Моб. +38 097 97 93 093 Email: [email protected]

Директор Консультаційного відділу

Світлана Горбань Тел./факс +38 04345 2 18 46 Моб. +38 067 430 82 53 Email: [email protected]

Директор Маркетингового відділу

Олексій Соломко Тел./факс +38 044 227 52 45 Моб. +38 050 347 68 29 Email: [email protected]

PR-менеджер

Ніна Антощенко Тел./факс +38 044 227 52 45 Моб. +38 097 684 84 44 Email: [email protected]

Видано за підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва (ШАРС) та Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (ДСШЕП)

Swiss Agency for Development and Cooperation SDC

Swiss Confederation Federal Department of Economic Affairs FDEA State Secretariat for Economic Affairs SECO

Обери свій «БІОЛан» – свою ниву добробуту!

Якщо Ви – виробник і цікавитеся органічним виробництвом, то Вам гарантовано: Надання інформації про органічне виробництво, навчання та обмін досвідом. Консультації з освоєння технологій органічного виМіжнародна Громадська Асоціація «БІОЛан Україна» – організація, покликана підтримувати тих, хто зробив свій вибір на користь органічного виробництва – підходу до ведення господарства, який виключає використання ГМО, застосування хімічних препаратів у процесі вирощування та зберігання продукції, що підтверджується відповідними сертифікатами. Основним завданням Асоціації є надання повного комплексу послуг виробнику, переробнику, дистриб’ютору чи споживачу– в залежності від потреб, що виникли, з урахуванням специфіки їхньої діяльності. Сповідуючи інноваційні технології органічного виробництва та методи їх впровадження у сьогодення, провідними експертами Асоціації «БІОЛан Україна» був створений консультаційний департамент, основне завдання якого полягає у якісному підвищенні рівня знань і наданні практичних навичок виробникам органічної продукції. З цією метою спеціалісти департаменту активно проводять демонстраційні покази, дні поля та відкритих дверей, тренінги та виїзди в господарства по всій Україні. Маркетинговий департамент Асоціації допомагає середнім та дрібним фермерам реалізовувати вироблену ними органічну продукцію, великим виробникам – знайти партнерів та джерела збуту. Приєднавшись до органічного руху та ставши членом Асоціації «БІОЛан Україна», кожен учасник може розраховувати на послуги, які враховують всі особливості його діяльності.

робництва, допомога у підборі насіннєвого матеріалу, консультації щодо застосування дозволених засобів захисту та покращувачів родючості ґрунту в органічному землеробстві (базовий рівень). Консультації стосовно процесу інспекції та сертифікації підприємств/господарств, відповідної

документації

допомога (стандарти

в

оформленні

«БІОЛану»,

ЄС,

Швейцарії, США тощо) та надання контактів установ, які проводять сертифікацію в Україні. Забезпечення загальною інформацією стосовно пошуку партнерів по бізнесу в Україні та за кордоном.

Якщо Ви – виробник органічної продукції та член Асоціації «БІОЛан Україна», то Вам гарантовано: Постійна підтримка та контакт із Асоціацією з робочих питань через мережу регіональних представників та через головний офіс. Консультації з освоєння технологій органічного виробництва, допомога у підборі насіннєвого матеріалу та рекомендації щодо застосування дозволених засобів захисту та покращувачів родючості ґрунту в органічному землеробстві (просунутий рівень). Консультації стосовно процесу інспекції та сертифікації підприємств/господарств, допомога в оформленні відповідної документації (стандарти «БІОЛану», ЄС, Швейцарії, США тощо) та надання контактів установ, які проводять сертифікацію в Україні. Забезпечення: – збуту органічної продукції, яка віповідає стандартам; – інформаційної підтримки продукції шляхом просування на українському ринку ТМ «БІОЛан»; – корисною для виробників інформацією через розсилання Бюлетеня Асоціації (новини органічного руху в Україні та закордоном, прогнози та потреби внутрішнього ринку у сільськогосподарських органічних культурах на відповідний проміжок часу, оголошення від закупівельників про готовність придбати органічну продукцію, інформація про насіннєвий матеріал, дозволені засоби захисту та покращувачі родючості ґрунту тощо). Пошук партнерів по бізнесу в Україні та за кордоном. Надання підприємству адреси електронної пошти на поштовому сервері Асоціації у форматі назва підприємства@biolan.org.ua, розміщення інформації про підприємство на сайті Асоціації, а також реклами підприємства через систему ротації банерів.

Якщо Ви – закупівельник (трейдер, представник торгових мереж тощо), то Вам гарантовано: Пошук та стабільне забезпечення органічною продукцією у потрібних об’ємах, укладання попередніх угод. Відкритість та прозорість повного циклу вирощування продукції, надання інформації про наявність у виробника(-ів) відповідних сертифікатів, які підтверджують відсутність застосування пестицидів, мінеральних добрив синтетичного походження, генетично-модифікованих організмів (ГМО), стимуляторів росту, гормонів, антибіотиків та ін. Надання споживачам інформації про торгові точки, мережі, де можна придбати органічну продукцію. Якщо Ви – виробник дозволених засобів захисту та покращувачів родючості ґрунту для потреб органічного землеробства, то Вам гарантовано: Надання інформації та консультацій щодо застосування Ваших засобів захисту та покращувачів серед виробників органічної продукції у Бюлетені та на семінарах Асоціації, а також на виставках, у яких «БІОЛан» бере участь. Безпосередня участь у семінарах та інших заходах Асоціації з метою представлення продукції Вашій цільовій аудиторії. Реклама Вашої продукції на сайті «БІОЛан Україна». Якщо Ви – інвестор, то Вам гарантовано: Проведення ознайомчих семінарів, екскурсій на діючі підприємства. Надання вичерпної інформації про потенційні об’єкти інвестицій відповідно напрямку інтересу. Консалтингова підтримка у старті органічного агропідприємства або у перепрофілюванні діючого. Пошук партнерів по бізнесу в Україні та за кордоном.

Якщо Ви – споживач, то Вам гарантовано: Інформація про органічну продукцію: що це таке, чому це корисно, ситуація у світі, ситуація в Україні, IFOAM. Інформація про магазини, де можна купити органічну продукцію (адреси, телефони, деталізація продукції). Інформація про торгову марку «БІОЛан» та доступний асортимент продукції. Анонси запуску нових лінійок органічної продукції. Якщо Ви – представник ЗМІ, то Вам гарантовано: Інформація про органічне виробництво в цілому, його стан у світі та в Україні зокрема, тенденції та прогнози на ринку, переваги органічних продуктів, а також адреси магазинів, де можна їх купити. Надання вичерпної інформації про діяльність Асоціації «БІОЛан Україна» та її внесок у розвиток органічного ринку в Україні та світі. Тісна співпраця з метою отримання цікавого актуального контенту, який стосується органічного виробництва, екологічного аспекту у забезпеченні продовольством та багато іншого.

Чому варто вступати до Асоціації «БІОЛан Україна»? Ви завжди можете бути впевнені у тому, що зусиллями спеціалістів консультаційного та маркетингового департаментів, а також експертів Асоціації «БІОЛан Україна» Вам буде гарантовано наступне: Інформація про потреби ринку органічної продукції. Забезпечення збуту органічної продукції. Консультації щодо переходу на органічне виробництво, технологій ведення господарства. Висококваліфікований супровід у застосуванні дозволених засобів захисту у процесі органічного виробництва, а також індивідуальний підбір насіннєвого матеріалу з урахуванням особливостей регіону вирощування. Консультації стосовно інспекції та сертифікації органічного виробництва. Налагодження контактів членів Асоціації «БІОЛан Україна» із потенційними партнерами в Україні та за кордоном. Інформаційна підтримка клієнтів та партнерів, а також їх реклама. Можливість випускати свою виключно сертифіковану органічну продукцію під Торговим Знаком «БІОЛан» – знаком якості, який гарантує відповідний рівень продукції, відсутність ГМО, хімічної обробки у процесі вирощування та зберігання. Діяльність Асоціації здійснюється за активної підтримки Швейцарської Агенції з розвитку та співробітництва (SDC), за технологічної підтримки Швейцарського Аграрного Інституту (SHL) у м. Цолікофені (Швейцарія), Дослідного Інституту Органічного Сільського господарства (FiBL) та у партнерстві із МінАПК України.

Related Documents

Biolan Logo Manual
May 2020 5
Booklet
April 2020 34
Booklet
May 2020 29
Booklet
May 2020 29