This document was uploaded by user and they confirmed that they have the permission to share it. If you are author or own the copyright of this book, please report to us by using this DMCA report form. Report DMCA

Download & View Reglament Korfbal Platja 2009 as PDF for free.

More details

• Words: 276
  • Pages: 1
Reglament de la competició DURADA DELS PARTITS: Els partits tindran una durada de 15’. C.P.

C.P.

C.P.

C.P.

REGLES: - El xiulet de l’àrbitre indica l’inici de partit quan els dos equips estan a pista (5 minuts després de la finalització del partit anterior). - L’àrbitre estendrà el seu braç en l’aire fins que l’equip defensor hagi portat la pilota fins a la zona de C.P. En el moment que s’efectuï un llançament des d’aquesta zona també ho indicarà amb el braç en extensió i la senyal 2 amb els dits. - L’ equip no presentat a pista 5’ després del primer requeriment de l’àrbitre serà sancionat amb la pèrdua del partit per 5 – 0 . - La puntuació serà la següent: Victòria =3 punts ; Empat = 1 punt, Derrota= 0 punts. - En cas d’empat a punts a la finalització de la fase regular el criteri serà el següent: 1er. Goal-average particular (entre els equips implicats). 2on. Goal-average general. 3er. Cistelles a favor aconseguides. -

Zona C.P./ 2 punts: Els triangles situats a les cantonades indiquen la zona de Canvi de Possessió. Els llançaments des d’aquesta àrea tindran un valor de 2 punts. : espai per on s’han d’efectuar els canvis de jugadors (Sempre amb el partit aturat).

-

A la fase final la finalització en empat dels partits es resoldrà amb una pròrroga de 5 minuts de gol d’or. Si persisteix l’empat es realitzaran 4 llançaments de penalt (els 4 jugadors que van finalitzar el partit a pista) i llençaran alternativament per equip . En cas d’empat es continuarà llençant alternativament en el mateix ordre i segons el sistema de “mort sobtada”.