15...16

  • May 2020
  • PDF

This document was uploaded by user and they confirmed that they have the permission to share it. If you are author or own the copyright of this book, please report to us by using this DMCA report form. Report DMCA


Overview

Download & View 15...16 as PDF for free.

More details

  • Words: 3,206
  • Pages: 16
Capitolul 15……Inceputul. Am terminat inca odata liceul. Dupa 3 ani de mers la liceul din Londra , a venit momentul sa ne luam ramas bun de la ploioasa Anglie.Trecusera 17 ani de cand am lasat ploiosul oras Forks pentru New Hampshire , Irlanda , Alberta si Anglia. De data aceasta familia Cullen se muta in Alaska , undeva aproape de familia Denali , undeva mai aproape de Charlie si Billy.Odata cu terminarea liceului fiecare dintre noi avea parte de o bine meritata vacanta( aproape fiecare)…..Alice , Esme , Rosalie , Emmett , Jasper si Carlisle mergeau in Denali . Esme si Alice se ocupau de cumpararea unei case si de redecorarea ei.Baietii ajutau la redecorarea ei , in timp ce Carlisle mergea la spital si Rose o ajuta pe Alice la cumpararea hainelor. Jacob si Renesmee aveau sa mearga in vizita la Billy si la Charlie. Amandoi stateau in La Push. De cand Charlie se casatoriese cu Sue , se muta in La Push , asa era mai aproape de prietenul sau , Billy.Nessie statea la Charlie si Jacob la Billy. Erau in vacanta doua saptamani dupa care aveau sa se intoarca impreuna cu mine si cu Edward in Alaska. Edward si cu mine mergeam si noi in vacanta…..undeva . Unde mergem? Mai ti minte cand te-am invatat limba romana? Romana? Da mai tin minte , dar nu inteleg ce legatura are limba aceea cu vacanta noastra. Ok…hai sa o luam alt cumva. Bella iti mai amintesti de vampirii Stefan si Vladimir….cei din Romania? Da , cei care ne-au fost martori. Ce-i cu ei? Pai , o sa mergem sa le facem o vizita. Adica o sa le facem o vizita castelului lor.

Vrei sa spui ca o sa mergem in….Romania?...Dar e o tara undeva langa o mare si e vara si…asta inseamana soare. Da stiu ca e vara , dar noi nu mergem la MAREA NEAGRA. Noi mergem undeva in Muntii Carpati . Oricum cred ca o sa ploua zilele astea , daca nu….o sa stam in castelul prietenilor nostrii. O sa iesim seara , am auzit ca au multe animale pe acolo…..multi ursi care creaza ceva probleme . Poate ii ajutam pe romani sa isi resolve problemele. Marea Neagra , Muntii Carpati……Stai , nu e aia tara in care fluviul Dunare , care izvoreste din Padurea Neagra din Germania pe care am vizitat-o acum 2 ani , se varsa in mare? Ba da , scumpo….aceea e tara. Vad ca ai fost atenta la orele de geografie. Ce pot sa zic , imi place materia. Noi o sa mergem undeva langa orasul Brasov . Castelul prietenilor nostrii se numeste Bran. Castelul Bran? Imi place numele….si cam cat o sa stam acolo? Nu uita ca iam promis lui Charlie ca stam cateva zile si cu el. Doar o saptamana. Alice mi-a spus ca vremea o sa fie de partea noastra cam in jur de 10 zile , cred. 7 zile , Edward ….7. Te-ai cam obisnuit cu viitorul , nu? Da , imi place sa ma joc cu emotiile celorlati , sa vad viitorul si mai ales sa citesc mintile oamenilor sau a vampirilor.. E atat de fascinant.:)):)):)). Fascinant deci…sunt curios sa vad daca o sa ii furi si lui Kate abilitatea. Nu prea imi place abiliatatea ei , dar mai mult ca sigur ca o sa o am si pe ai ei. Si poate si cea a lui Eleazar. Ce-ar fi sa nu mai vorbim de prietenii nostrii , macar pentru cateva zile?

De accord. Hai sa ne bucuram de vacanta. Edward sper ca nu le spunem celor din Romania de abiliatatea mea…sau? Nu…bineinteles ca nu. Doar daca nu vrei tu… Nu vreau. Hai sa mergem la aeroport ca altfel intarziem. Hai. Zborul din Londra pana in Brasov a durat aproximativ 3 ore , cu tot cu excalele pe care le-am avut in restul oraselor mari din vechiul continent. Totul a fost aranjat in asa fel incat sa ajungem in oras , dupa lasarea noptii.Nu aveam prea multe bagaje asa ca am hotarat sa alergam pana la castel. Wow….e minunat….e atat de mare. Bella , e un castel , normal ca e mare , cred. Nu ma mai lua la misto. Lasa-ma sa ma bucur de peisaj. Totul e atat de verde , de vechi ….de autentic mai bine spus.Imi place aici. Cred ca o sa avem o vacanta super. Edward , Bella…..Bine ati venit! Stefan , Vladimir. Va multumim ca ne primiti. Bella , areti foarte….esti stralucitoare. Ai o sotie chiar foarte frumoasa Edward…..ai crede ca e una din fetele noastre. Multumesc de compliment Stefan. Dar , poftiti inauntru. Cred ca sunteti nerbadatori sa vedeti cum arata . Sincer suntem. Si Edward povesteste-ne , ce ati mai facut de la ultima noastra vizita? Fata voastra ce face?

Renesmee este foarte bine. In acesti ultimi ani a crescut foarte mult. Merge la liceu cu noi…suntem foarte fericiti , multumim de intrebare Vladimir. Liceu? Mergeti la liceul? Nu va-ti schimbat deloc , dar nu e putin cam ciudat ca parintii si copii sa mearga impreuna la acelasi liceu? Nu , dragii nostrii prieteni nu este ciudat deloc. Acesta este felul nostru de a ne integra printre oameni. Foarte bine , prietene Edward. Am ajuns , aceasta va fi camera voastra. Multumim mult , Stefan. Va lasam sa va instalati dupa care , daca doriti puteti sa faceti un tur al castelului. Desigur. Sedere placuta , prieteni. Camera era atat de obscura , la prima vedere.Cand Edward aprinse lumanarile de pe noptiera , totul incepu sa prinda culoare. Peretii aveau o culoare atat de vesela…..verdele , albul si maroul predominau in incapere. Peretii erau verzi , iar podelele marou …covorul din fata patului care iti dadea impresia ca de apropii de rai era verde , patul alb..cand m-am asezat pe pat , ma simteam deja in rai. Zici ca ai calcat pe un nor. Camera aceasta e …de vis. Nu credeam ca castelul are incaperi atat de…. luminoase. Iubito si pentru mine este o surpriza. Credeam ca romanii erau mai intunecati. Hai sa vedem si restul castelului. Mai bine maine , acum…..vreau sa petrec ceva timp cu sotia mea.

Lumina lumanarilor a fost singurul lucru care lumina trupurile noastre goale….noapte petrecuta in castelul acela a fost minunata , o noapte in care parca amandoi ne-am redescoperit.Atmosfera a fost de poveste. A venit pana la urma si dimineata. Cum ati petrecut noaptea? Minunat. Castelul acesta iti da un aer de poveste. Toate castelel iti dau un aer de poveste , Bella. Nu chiar toate , Vladimir. Sunt castele care iti da un aer de cosmar. Ati vizitat intreg castelul? Da , Stefan. Am observat ca fiecare camera , are un mesaj …..sau cel putin asa am simtit eu. Si ce mesaj are camera voastra Bella , Edward? Cred ca la intrebare aceasta iti poate raspunde doar Bella. Desigur , Edward. Deci Bella ce mesaj are camera ta si a lui Edward? Un mesaj…nu stiu , dar am avut impresia ca sunt in rai. Interesant. Surprins….Vladimir era surpins de raspunsul meu. Foarte interesant.La fel si Stefan. ………………………………..Am petrecut clipe pretioase in acel castel si inafara lui. Am ajutat si oamenii , i-am scapat de cativa ursi. Cu doua zile inainte de a pleca spre Forks , eu si Edward am mers la vanatoare. Ne-am luat la intrecere ca deobicei. Imprejurimile castelului au fost atat de frumoase. Padurea era atat de verde , atat ziua cat si noaptea. Muntii erau albi ….zapada era atat de fina si de….alba. Imi placea cum se reflecta lumina lunii pe zapada. Iubito , trebuie sa mergem in Forks .Grabeste-te altfel pierdem avionul.

Stefan ,Vladimir…multumim mult pentru ospitalitate.Ne-am simtit chiar foarte bine aici cu voi. Si noi , Bella. Va mai asteptam. Usile castelului vor fi deschise mereu pentru voi , prieteni. Mulumim mult. Sa ne vedem cu bine , prieteni. O calatorie placuta. Ramas bun! Am plecat spre Forks unde mi-am vizitat tatal. A fost atat de fericit sa ma vada acolo. Machiajele pe care Alice mi le trimise in aeroport m-au ajutat foarte mult. Trecusera 17 si trebuia sa arat mai in varsta. Cand am ajuns in Forks am avut prima viziune. Eu eram cu un copil in brate….arata la fel ca un vampir , dar…..lucrul care m-a speriat a fost ca copilul mi-a spus “mama”. Bella , esti bine? Da. Hai sa mergem mai repede.Sunt nerabdatoare sa imi vad fetita si tatal. Sa mergem. Am petrecut 5 zile impreuna cu tatal meu . Ne-am dus si la vechea noastra casuta , la casa mare a familiei Cullen. Cel mai mult timp il petreceam cu Edward , noaptea in poienita noastra. In fiecare zi in care eram aproape de Edward aveam aceasi viziune , dar intro noapte cand eram singura cu Edward in poiana …. Edward opreste-te…. Bella , ce e ? S-a intamplat ceva. Ma…..ma……ma do….a….re. Ce?

Nu stiu …..am avut impresia ca ma doare burta , atata tot. Bella , vampirii nu simt astfel de dureri. Mi s-a parut…..doar mi s-a parut. Bella , nu e normal. Mai bine ne intoarcem. Se face ziua si azi mergem in Alaska. M-am ridicat de pe iarba si am inceput sa alerg spre casa lui Charlie. Bella , stai , vorbeste cu mine. Edward , nu am ce sa iti spun. Mi s-a parut , atata tot. Bella…..te rog…. Edward , nu s-a intamplat nimic. Hai grabeste-te , trebuie sa ajungem inainte ca Charlie sa se trezeasca. Bine , dar cum ajungem in Denali….vorbim. era serios. Vorbim….nu vroiam sa vorbesc cu Edward despre durerea pe care am simtito in timp ce faceam dragoste…poate doar mi-am imagina durerea pentru ca dupa cum a spus si el , nu era normala. Cel putin nu pentru vampir.

Capitolul 16……De necrezut. Bella , Edward bun venit! Buna , Tanya. Micuta , Renesmee ce mare te-ai facut , mi querida. Carmen , ma bucur sa te revad. Prieteni , ce ma bucur ca sunteti aici. In sfarsit ati ajuns. Sora voastra , Alice era nerabdatoare sa va intoarceti.

Garret , ai rezistat tratamentului vegetarian? Glumet , foarte glumet Edward. Dar se pare ca am rezistat. Atata ii trebuia sa nu reziste. Kate , Eleazar ne bucuram sa va vedem. Si noi pe voi. Bella , cum te descurci cu abilitatea? Cred ca bine , Eleazar. Doar crezi? Ce te face sa te indoiesti? Nimic , Kate , nimic. Nu sititi unde sunt ceilalti? In sfarsit ati aparut. Ce va luat atat? Rose….i-am sarit in brate…..Rosalie nici nu sti cat ma bucur sa te vad. Unde sunt ceilalti? In casa noastra , Bella …unde altundeva? Aaaaa…pai Kate , Eleazar va rog sa ne scuzati , dar vreau sa imi vad familia. Intelegem , Bella….Oricum casa nu e departe de a noastra. Doar 5 km ne despart. 5? Dar unde e casa , Tanya? Bella….hai. Vin acum , Rose. Ma scuzati. Trebuie sa va spun ceva. Da , Rose. Ce e matusa Rose?

Nu trebuie sa va panicati , cel putin nu tu Bella , dar casa e….mai mult …. nu stiu cum sa va explic dar are 4 etaje si e impartita tot in 4. Cum asa , blondino? Nu imi mai spune asa cai…..Jacob. Pai…..fiecare dintre cuplurile familiei are propiul etaj….apartament intr-un fel. Singurul sau mai bine zis singurele locuri comune sunt sufrageria si bucataria…..aaaa si intrarea si garajul , normal. Dar , suntem 5 cupluri. Serios , Jake..pai tu si Nessie stati la acelasi etaj cu Edward si cu Bella.Primul etaj e a lui Carlisle. Tot acolo este biroul lui ,cel a lui Esme. Al nostru care e….intreba Jacob nerabdator. Al doilea. Prima incapere de la etajul doi e a lui Nessie , dupa care al tau , Jacob. Langa camera ta este o biblioteca care este a Bellei si dupa aceea e camera voastra Bella . Aaaa sa nu uit …. langa camera voastra este o camera cu pianul si toate cd-urile tale Edward. Si camera ta si a unchiului Em la ce etaj e? La ultimul etaj , Nessie. La al treilea etaj stau Alice si Jasper. Era logic , blondino. Jake , termina. Scuze , Bella……dar ce e cu tine , de cum am plecat din Forks te porti cam ciudat. Jake , nu e treaba ta. Scuze Bells , eram si eu curios.

Dupa 5 minute de alergat am ajuns acasa….casa era toata vopsita in alb si era atat de mare. Avea cam aceasi forma pe care o avea casa din Forks , singura diferenta fiind ca era mai mare si mai spatioasa. Fii mei , ati ajuns acasa.ne intampina Carlisle. Fratioare , surioara cum a fost ….unde ati fost? In vizita la prietenii nostrii romani , ce uituc esti Emmett. Nu imi prea aduc aminte de lucrurile pe care tu le faci . Asta sunt eu ce sa-i faci. Em , hai odata…ai spus ca vrei sa mergem la vanatoare. Vin acuma draga. Pa la toata lumea. Ti-a placut in Romania , Bella? Bella , Carlisle te-a intrebat…… Am auzit ce m-a intrebat , Edward si da mi-a placut foarte mult . Castelul si imprejurimile au fost foarte frumoase . Alice unde e? E la vanatoare cu Jasper.Bun venit acasa copii. Cum a fost ? ma intreba Esme in timp ce ma imbratisa. Frumos mama. Ati vizitat locuri frumoase? Da , Esme chiar foarte frumoase. Eu plec la spital. Ne vedem dimineata. Isi lua la revedere Carlisle. Noi mergem in camerele noastre. Spusera Jacob si Nessie. Bella , Edward poate ar trebui sa mergeti si voi sa va vedeti ‘apartamentul”…. Sa nu va speriati , o stiti pe Alice , uneori exagereaza.

Da cred ca stim. Bella , Edward va-ti intors. Da , Alice.Jasper ce-ar fi sa mergem undeva , sa imi areti restul casei. Cred ca Bella vrea sa fie singura cu Alice. Edward , eu…. Ma durea sa vad ca il faceam sa sufere. Bella , du-te si vorbeste cu ….. Edward , te rog. Hai , Jazz. A……a……plecat. O hai Bella , e in casa , nu a plecat cine stie unde. Zi ce vroiai sa vorbesti cu mine? Pai…au…..au , au au…..Alice ce mi se intampla ….ma doare ..doare rau….. Bella , Bella? Esti bine? Simteam o durere puternica in jurul burtii…..Cred ca da…gata a trecut. A..trecut? Bella ce e? Alice ai avut vreo viziune cu mine zilele astea? Da am avut …..o viziune ciudata cu tine si….. Lasa-ma sa ghicesc….cu un copil care imi zicea “mama”? Si tu ai avut? Da , dar de mai multe ori….de fapt de cum am ajuns in Forks am inceput sa am aceea viziune. Aproape in fiecare zi vedeam acel copil. Si dupa….azi… de fapt aseara am inceput sa am niste dureri.

Dureri? Unde? In jurul burtii asa cum am avut in urma cu 2 minute. Dar…..nu….nu…nu e normal Bella. Esti vampir si vampirii nu au astfel de dureri. Sti , asta mi-a spus si Edward. Edward…fratele meu stie? NU….normal ca nu . Nici nu stiu ce se intampla cu mine , dar oricum nu stie. Atunci? Cum… Era cu mine cand m-a durut burta.Nu i-am zis nimic. Cred ca de aceea e suparat pe mine.Alice , te rog , spune-mi ce se intampla. Ce mi se intampla? Bella , ….ai facut de curand dragoste cu fratele meu? E sotul meu….da….am facut. Cum putea sa ma intrebe asa ceva ..era viata noastra ….privata. Ok ……o sa para nebunesc , dar cred ca….esti insarcinata. In….sar…cin…na…..ta? Dupa ce Alice spuse acele cuvinte durerea a inceput din nou. Alice ce spui acolo ? l-am auzit pe Edward. Edward….ma…doare. Te duc la spital. Nu….vreau sa stau jos.

Edward….du-o la mine in camera , eu il sun pe Carlsile. Simteam cum ma pierd . O auzeam pe Alice foarte greu…..am incercat sa ma calmez si sa elimin durerea pe care o simteam. NU….NU suni pe nimeni. Gata mi-a trecut. Acum ce-ar fi sa imi spuneti ca …..Edward nu pot fi insarcinata.Sunt vampir si vampirii nu…. Linisteste-te Bella….Jasper ajuta-ma. Edward striga disperat. Edward te rog , spune-mi ceva ….spune-mi ca……visezi. As vrea sa spun ca visezi , iubito…..dar ….nu inteleg nimic. Calmati-va amandoi….Jasper….Jazz mai repede. Voi doi taceti , astfel o sa ii treziti pe Nessie si Jake. Doamne Bella , ce-I cu ea? Esme aparu de nicaieri si parea ingrijorata. E insarcinata. Ii raspunse Alice. Ce? Cum?...Edward cum e posibil asa ceva? Mama , nu stiu…. Alice nu mai spune asta. Nu poate fi insarcinata. NU POATE. Terminati…..copii dorm. Trebuie sa vorbim cu Carlisle. Mama , te rog. Esme sunt bine. Vreau doar sa merg la mine in camera. Edward..ma duci tu? Desigur iubit-o . Nu le spuneti nimic celorlalti. Va rog……sa lasam lucrurile si timpul sa treaca si daca chiar se intampla ceva cu mine , atunci….. nu le spuneti nimic , in special lui Jacob si lui Renesmee.Promiteti! Promite-mi. au spus toti.

Ai grija de tine , draga mea. Multumesc Esme. Edward ma duse in brate pana in camera . Asa e mai bine? Intreba el ingrijorat. Edward imi pare rau. Bella de ce nu mi-ai spus nimic de viziuni? O singura viziune care s-a repetat. Bine , un singura , dar de ce nu mi-ai spus? Mi-a fost frica si in plus nu intelegeam nimic. Nici acum nu inteleg. Ce se intampla? Nu stiu….nu inteleg ce se intampla cu tine . Nu poti fi insarcinata. Si daca sunt? Am intrebat eu putin cam…..imi era frica de raspunsul lui. Un vampir nu poate avea un copil . O femeie vampir nu poate , dar daca tu……daca astepti un copil atunci…..eu……eu…..Te iubesc Bella si o sa iubesc copilul la fel de mult. O sa fie un copil al nostru. Inca un copil al nostru……am spus eu fericita. Al nostru , repeta Edward. Iti imaginezi cum o sa arate , daca exista? Am intrebat eu. O sa fie la fel de frumoasa ca si tine. Si daca e baiat….e vreau sa fie baiat. Atunci…. Se gandi un pic pana sa imi de-a raspunsul. O sa fie la fel de chipes ca tine. Am spus eu intr-un sfarsit.

Eu sper inca …..daca esti insarcinata….sa fie o fetita. Ar fi frumos sa fie adevarat. Bella …..? Da? Bella….aseara cand eram in poienita….. Da , Edward? Cand….atunci te-am ranit? De aceea ai spus ca te doare? Era insapaimantat. Nu cred ca m-ai ranit , doar ca pentru cateva minute am simtit ca ma doare …..atata tot. Sigur? Doar nu credeti ca va mint , domnule Cullen. Nu doamna , nu cred….intrebam si eu. Bine. Sti …..as vrea sa pot dormi sunt obosita. Nu cred ca o sa poti dormi , dar poti sa inchizi ochii si….vino ……stai in bratele mele. O sa iti alin eu orice durere. Multumesc , pentru tot Edward. Si eu iti multumesc pentru tot ,iubito . Noapte buna. Noapte buna si tie…. Si am ramas asa , imbratisati , intreaga noapte , gandindu-ne daca era adevarat si la ce avea sa se intample incontinuare. Stiam ca nu poate fi adevarat , ca nu asteptam nici un copil , dar trebuia sa existe o explicatie

pentru toate durerile acelea. Stiam….trebuia sa vorbesc cu Carlisle , TREBUIA. El era singurul care imi putea raspunde la noile mele intrebari.

Related Documents

1516
December 2019 30
Cptr 1516
December 2019 31
Spielbericht 1516 Novizen
October 2019 74
1516 Thomas More Utopia
October 2019 31
Program Kerja Pmr 1516.docx
December 2019 20