Perioada Form

  • June 2020
  • PDF

This document was uploaded by user and they confirmed that they have the permission to share it. If you are author or own the copyright of this book, please report to us by using this DMCA report form. Report DMCA


Overview

Download & View Perioada Form as PDF for free.

More details

  • Words: 1,004
  • Pages: 3
Perioada: 25-29 mai (Modulul I) si 22-26 iunie (Modulul II) – in Bucuresti 21-25 septembrie (Modulul I) si 19-23 octombrie (Modulul II) – in Bucuresti 1 - 5 iunie (Modulul I) si 6 - 10 iulie (Modulul II) – in Cluj-Napoca Acest curs este un program de perfectionare pentru ocupatia de formator (cod COR 241205) autorizat CNFPA si care se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii. Incepand cu 2010 aceasta certificare va fi obligatorie pentru cei care vor dori sa desfasoare activitati de formare!

Important!!! Cheltuielile pentru formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat sunt deductibile, conform Codului fiscal, art. 21, alin. 2, lit. h. Intr-o lume care este vesnic in miscare, unde performanta inseamna a invata continuu, programele de formare de formatori au un loc central. Nu este suficient sa fii capabil sa te adaptezi cerintelor, nu este important doar sa faci fata joburilor pe care le detii. La un moment dat, sa fii capabil sa formezi oameni, sa fii capabil sa organizezi cursuri poate sa aduca valoare adaugata tie si celor langa care lucrezi. Cursurile de formare de formatori reprezinta cea mai frumoasa punere in aplicare a obiectivelor de la Lisabona: traind intr-o societate bazata pe cunoastere sa fii capabil sa faci fata provocarilor in continua schimbare.

COMPETENTE La sfarsitul cursului, participantii: • • • •

vor avea abilitati imbunatatite de prezentare si comunicare vor avea cunostinte despre ce presupune managementul unui proces de formare (identificarea nevoii de instruire, planificare, marketing, organizare, evaluare) vor sti sa planifice, sa sustina si sa evalueze o sesiune de instruire interactiva pe o tema la alegere vor avea cunostinte si abilitati de a folosi o gama variata de metode de instruire si de implicare a participantilor.

Tematica Modul 1: • • • • • • •

Formarea continua a adultilor Invatarea prin experienta Stiluri de invatare Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si prezentare Structurarea unei prezentari Folosirea materialelor si tehnicilor vizuale ajutatoare Metode de implicare a audientei

• •

Planificarea unei sesiuni de instruire Evaluarea unei sesiuni de instruire

Modul 2: • • • •

Sustinerea unei sesiuni de instruire, cu feedback Managementul procesului de instruire: evaluarea nevoilor de instruire, planificarea instruirii, marketing, organizarea si evaluarea programului de instruire Elemente de co-training Raportul de curs.

Vezi agenda modului I si modului II pentru detalii.

Cui se adreseaza: Tuturor persoanelor care doresc sa devina formatori, acelora responsabili de managementul unui departament de instruire sau acelora care doresc perfectionarea sau confirmarea cunostintelor si/sau abilitatilor de prezentare si instruire.

Tarif curs: 1400 RON pentru fiecare modul (in total 2800 RON pentru ambele module, 10 zile - 60 ore de training). Plata se poate face si in doua rate: prima dupa confirmarea admiterii la curs si a doua inainte de inceperea celui de-al doilea modul) Aceasta taxa de participare include: livrarea cursului, materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe, CD cu materialele in format electronic), pauzele de cafea, asistenta si feedback in realizarea temei dintre module, taxele de examinare finala si de eliberare a certificatului de absolvire. In cazul in care, din motive ce nu tin de FDSC, nu veti putea participa la cursul la care v-ati inscris, FDSC va va returna 60% din taxa de participare pe care ati platit-o. FDSC nu asigura transportul si cazarea participantilor. La cerere, va putem oferi sprijin in gasirea unor oferte avantajoase de cazare. La incheierea celor 2 module de training si in urma evaluarii, cursantii primesc certificatul de absolvire recunoscut pe piata muncii (cu conditia prezentei la cel putin 80% din sesiunile cursului).

BONUS! ! ! FDSC ofera participantilor consultanta gratuita prin e-mail, timp de 3 luni (de la incheierea cursului)!!!

Pachet clasic reduceri!!! 10% pentru organizatiile/institutiile care isi inscriu cel putin 3 reprezentanti la curs. 10% pentru persoanele fizice si reprezentantii organizatiilor/institutiilor care se inscriu pentru cel putin 3 cursuri (pe teme diferite) organizate de FDSC.

NOU!!! 15% pentru achitarea taxei de participare cu cel putin 2 saptamani inainte de inceperea cursului. Reducerile se pot cumula in limita a 25%!

Reduceri speciale pentru ONG-urile mici!!! 30% reducere pentru ONG-urile cu buget anual mai mic de 50.000 euro (210.000 RON) * reducerea se acorda numai organizatiilor inscrise in baza de date “Catalogul Societatii Civile” disponibila pe portalul www.stiriong.ro si care au completat, pe langa sectiunile obligatorii de inregistrare in baza de date, sectiunea “Raport activitate organizatie” (Buget venituri ultimul an fiscal; Categorii de venituri; Numar membri; Numar angajati; Numar voluntari; Raport audit/financiar) Pentru detalii despre inregistrarea in baza de date va puteti adresa Vioreliei Ciuciur [email protected] * aceasta reducere speciala pentru ONG-urile mici nu se cumuleaza cu reducerile din pachetul clasic de reduceri

Inscriere Inscrierea la acest curs se face in urma trimiterii catre FDSC (prin e-mail sau fax) a CV-ului dumneavoastra si a formularului completat pana la data de 15 mai pentru cursul din mai-iunie, 22 mai pentru cursul din iunie-iulie de la Cluj-Napoca si 7 septembrie pentru cursul din septembrieoctombrie . FDSC va face o preselectie pe baza CV-urilor si cei selectati vor fi contactati pentru interviu, in cadrul caruia vor sustine o proba practica ce va consta in sustinerea unei prezentari de 5 minute, pe o tema la alegere. Interviurile vor avea loc in perioada 18-20 mai, 25-27 mai si respectiv 7-11 septembrie. Cei selectati in urma acestui interviu vor face dovada documentului de plata pana pe data de 22 mai, 27 mai, respectiv 16 septembrie. Cursul este organizat pentru min. 12 – max. 15 persoane. -

Participantii trebuie sa fi absolvit minim studiile liceale (cu diploma de bacalaureat)

-

Cursul se finalizeaza cu examen de absolvire sustinut in ultima zi de curs a celui de-al doilea modul

-

La incheierea celor 2 module de training, cursantii primesc certificatul de absolvire recunoscut pe piata muncii (cu conditia prezentei la cel putin 80% din sesiunile cursului).

Descarca formularul de inscriere.

Contact Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la tel.: 021/310 01 77 sau e-mail: [email protected]. (persoana de contact: Cristina Brezoi, Coordonator cursuri)

Related Documents