Nf Guide For New Ships

  • November 2019
  • PDF

This document was uploaded by user and they confirmed that they have the permission to share it. If you are author or own the copyright of this book, please report to us by using this DMCA report form. Report DMCA


Overview

Download & View Nf Guide For New Ships as PDF for free.

More details

  • Words: 1,327
  • Pages: 13
ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΝ NEUTRALS ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ BUSAN

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ LEVEL 12 (LVL) ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΜΑΣ BRIDGE OFFICER (BO) ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ LVL 6 NA ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΑΥΤΗ RADIOMAN. ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ CLAN TO ‘’HELLAS’’. ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 4. 1. US (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ) US SHIP TREE ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: ΚΑΛΑ CL, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΑ ΑΜΥΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ LVL 75, ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΛΟΙΩΝ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ (CV), ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ BLOCK SHOOT. 2. JAP (ΙΑΠΩΝΕΣ) JAP SHIP TREE ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ DD (SIMAKAZE), ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ CL TORP WHORE (KITAKAMI), ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ LVL 75 ΔΥΝΑΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ, ΤΑ 2α ΚΑΛΥΤΕΡΑ CV, ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ CV (ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 2 CV LINES) 3. KM (ΓΕΡΜΑΝΟΙ) KM SHIP TREE ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ (RANGE), ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΑ ΑΜΥΝΑ, ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ DD (Z-99), ΚΑΛΕΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ, ΤΑ 2α ΚΑΛΥΤΕΡΑ FIGHTERS, ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΛΟΙΑ. 4. UK (ΒΡΕΤΑΝΟΙ) UK SHIP TREE ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: ΤΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΒΒ1, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ DAMAGE ΑΝΑ ΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ

ΓΡΗΓΟΡΟ REPAIR – RESTORE ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ BLOCK SHOOT. ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ RADIOMAN ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΘΕΣΕΙΣ SUPPORT ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΟΥ

SUPPORT ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΙ ΕΔΩ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΑΤΑΜΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ RADIOMAN ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ADD (FOTO 1) ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ NICK NAME (Π.Χ bhtae) ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ ENTER (FOTO 2). ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ FRIENDS ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ NICK NAME ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ (FOTO 3) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ONLINE ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ RADIOMAN. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ONLINE ΧΡΗΣΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ CHATTING PANNEL ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ (ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ) (FOTO 4). ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΠΑΤΑΣ ENTER ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗΣ ME TON ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΣ. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕΜΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ PANNEL ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ID (NICK NAME) ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ WHISPER ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ (FOTO 5).

FOTO 3

FOTO 1

FOTO 2

FOTO 3

FOTO 4

FOTO 5

ΕΙΔΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ – ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΘΟΝΗΣ

ΘΩΡΑΚΙΣΗ DECK ΘΩΡΑΚΙΣΗ BELT ΘΩΡΑΚΙΣΗ BULGE ΘΩΡΑΚΙΣΗ BULK HEAD

ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΕΙΔΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ 1. DECK: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ (ΜΕΓΑΛΗ ΓΩΝΙΑ ΒΟΛΗΣ). ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΑΡ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΓΩΝΙΑ ΒΟΛΗΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20°. 2. BELT: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΝΑΥΜΑΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ 25° ΚΑΙ ΚΑΤΩ. 3. ΤΟΡΠΙΛΩΝ.

BULGE:

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ

4. BULK HEAD: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ. ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΕΙΔΗ NORMAL HE : ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ DAMAGE ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ HEAVY. LIGHT HE

: ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ RANGE ΜΕ ΤΑ AP ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ DAMAGE. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ DAMAGE ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ

HEAVY HE

: ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΙΣΤΟ DAMAGE.

AP

: ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ RANGE ΜΕ ΤΑ LIGHT HE ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ DECK. ΣΥΝΗΘΩΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΒΟΛΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ RANGE ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ UK.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ. ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΒΕΛΟΣ.

SOFT DEFENSE

FCS (FIRE CONTROL SYSTEM) ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΕΙΔΗ: FINDER ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ CV ΚΥΡΙΩΣ AUTO ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ AIMING ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΚΟΠΕΥΣΗΣ, ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ, ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ, ΤΟΡΠΙΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΩΝΙΑΣ ΒΟΛΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ MANUAL ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ AUTO FCS ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΣΟΥ Ή ΟΙ ΤΟΡΠΙΛΟΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ENTER ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ Ή ΤΙΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΒΟΛΗ.

ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΙΤΕ ΤΟ F2 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΛΟΙΩΝ. ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΗΚΤΡΟ (F2) ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ.

ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ F2 ΕΝΩ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ F2 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ F3 (ΤΟ F3 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΦΙΛΤΡΟ). ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΑΧΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΡΠΙΛΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ R ΚΑΙ ΤΟ T. R = ΠΥΡΟΒΟΛΑ, T= ΤΟΡΠΙΛΕΣ. CTRL = TDA ON ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ Η ΟΙ ΤΟΡΠΙΛΟΣΩΛΗΝΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ AUTO Η MANUAL ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ.

TDA (είναι ON όταν είναι αναμμένο το λαμπάκι)

ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ F11 ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ZOOM OUT ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ F4 ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ‘Η ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ: GRADUAL (ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΤΟΡΠΙΛΟΣΩΛΗΝΑΣ Ή ΠΥΡΟΒΟΛΟ), MAXIMUM (ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΩ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΜΟΙΩΣ ΣΤΙΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ 1 ΣΕΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2 ΣΕΤ ΜΑΖΙ), SIMULTANEOUS (ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙ). ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ENTER. ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ MANUAL ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ SHIFT ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ Q ΚΑΙ Ε ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΚΟΠΕΥΣΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ Η ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ Η ΤΟΡΠΙΛΩΝ. ΜΕ ΤΟ Ε ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ Q ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ. ΧΩΡΙΣ ΤΟ SHIFT ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΡΠΙΛΟΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

Q

E

Με τα πλήκτρα A και D μπορούμε να στρέψουμε όλα τα πυροβόλα προς τη πλευρά της πλώρης ή της πρύμνης.

A

D

Το ίδιο ισχύει και με τα πλήκτρα W και S ως προς τη γωνία βολής. W= ανεβάζουμε γρήγορα τη γωνία βολής προς τη μέγιστη. S = κατεβάζουμε γρήγορα τη γωνία βολής προς την ελάχιστη. SHIFT+W= μικροσυντονισμός ανόδου γωνίας βολής SHIFT+S= μικροσυντονισμός μείωσης γωνίας βολής

| (δεξιά από το άγκιστρο) = χρησιμοποιείται για να ενεργοποιήσει τον radioman κατά τη διάρκεια της ναυμαχίας ώστε να επικοινωνήσουμε με όποιον επιθυμούμε.

ΜΠΑΡΑ BULGE ΒΕΛΟΣ SOFT DEFENSE ΜΠΑΡΑ ΖΩΗΣ

ΒΕΛΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΛΟΙΟΥ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΓΩΝΙΑ ΒΟΛΗΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΓΩΝΙΑ ΒΟΛΗΣ ΑΑ ΟΠΛΩΝ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ Α ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ Β Η ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ Α ΣΤΗ ΘΕΣΗ Β ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ Υ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΡΠΙΛΩΝ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΟΡΠΙΛΩΝ

ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ Η ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΡΠΙΛΩΝ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FAST ΑΝΑΒΕΙ ΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.

ΠΩΣ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΑΤΑΜΕ READY

Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ. ΠΕΦΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ (ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΜΑΣ.

ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΜΕ. ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΙΛΟΤΩΝ. ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΝΩ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ. ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΠΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 1 (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 1) ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΤΗ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΑΤΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ 1.

Related Documents

Nf Guide For New Ships
November 2019 7
Ships
November 2019 47
New Revision Guide For 2514
October 2019 10
Nf 4031
October 2019 20
Leader Ships
April 2020 22
Ditl Ships
November 2019 18