20090423

  • Uploaded by: Nieuwsblad
  • 0
  • 0
  • April 2020
  • PDF

This document was uploaded by user and they confirmed that they have the permission to share it. If you are author or own the copyright of this book, please report to us by using this DMCA report form. Report DMCA


Overview

Download & View 20090423 as PDF for free.

More details

  • Words: 805
  • Pages: 3
GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 23 APRIL ’09 AGENDA

OPENBARE ZITTING I POLITIEZAKEN Politie 1. Politiezone Ninove- aankoop van een sleutelkast- goedkeuring- vaststellen wijze van gunnen van de opdracht en goedkeuring voorwaarden. II GEMEENTEZAKEN Secretariaat 2. Melding van een in strijd met de deontologische code van het college van burgemeester en schepenen geachte inbreuk door een schepen- beslissing. 3. Aanduiding van vertegenwoordiger (stadsafgevaardigde en plaatsvervanger) voor de algemene vergadering van de Intercommunale Westlede op 10 juni 2009. 4. Algemene vergadering Intercommunale Westlede op 10 juni 2009- akteneming agenda- bepalen stemgedrag vertegenwoordiger. Patrimonium 5. Ruil van gronden en gebouwen tussen de stad en het OCMW- intrekking beslissing van de gemeenteraad van 28 augustus 2008- goedkeuring- goedkeuring ontwerpakte. 6. Verhuur appartement voormalig station Okegem aan het sociaal verhuurkantoor ZuidOost-Vlaanderen- goedkeuring 7. Sloping woningen Burchtdam 106, 108, 110, 112 en 114/116- goedkeuring principemachtiging aanstellen ontwerper. 8. Onteigening om reden van algemeen nut van gronden voor de realisatie van het BPA KMO-zone Outer- eerste wijziging- instellen gerechtelijke fase. 9. Onderhandse verkoop van een perceel stadsgrond op de hoek van de Graanmarkt met de Oude Kaaistraat aan BVBA VDPP- Goedkeuring. 10. Aspelare- Waalhovestraat- goedkeuring module 13 betreffende de aanleg of verbetering van fietspaden langs gewestwegen. 11. Overeenkomst tussen de stad en Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening voor de uitbouw en het beheer van het gemeentelijk rioleringsstelsel- goedkeuring uitbreiding takenpakket 2009. 12. Wijziging rooilijn in de Ophemstraat te Voorde- goedkeuring principe- machtiging aanstellen ontwerper. 13. Aanpassingswerken aan het waterleidingsnet in de Luipendaalstraat, de Bosstraat, het Lopertje en de Melkbos te Aspelare- Goedkeuring. 14. Buitengewone herstellingswerken aan diverse wegverhardingen te Ninove en deelgemeenten- dienstjaar 2006 (derde dienstjaar)- bekrachtiging beslissing van het college van burgemeester en schepenen van 26 maart 2009.

Leefmilieu 15. Jeugdcentrum ‘De Kuip’- levering en plaatsing van een groendak- vaststellen wijze van gunnen. 16. Jeugdcentrum ‘De Kuip’- levering en plaatsing van fotovoltaïsche panelen- vaststellen wijze van gunnen. 17. Subsidiereglement voor het instand houden van bewoonde zwaluwnestengoedkeuring. 18. Milieucontract tussen de provincie Oost-Vlaanderen en de stad- goedkeuring. 19. Subsidiereglement voor hemelwaterinstallaties en infiltratievoorzieningen voor woningen en lokalen van verenigingen- goedkeuring. Muziekacademie 20. Stedelijke academie voor muziek, woord en dans- realisatie nieuwbouw- perceel theatertechnieken- goedkeuring ontwerp- vaststellen wijze van gunnen van de opdracht- goedkeuring voorwaarden- wijziging gemeenteraadsbesluit van 25 september 2009. Ontvangerij 21. Stad Ninove- kennisneming proces-verbaal van onderzoek van de kasmiddelen over het eerste kwartaal 2009 en van het verslag bedoeld in artikel 165 en volgende van het gemeentedecreet. 22. Autonoom Gemeentebedrijf Dienstenbedrijf- goedkeuring budget 2009. Cultureel Centrum 23. Cultuurcentrum De Plomblom- goedkeuring herstel telescopische zittribune en zetels van de schouwburgzaal- vaststellen voorwaarden en wijze van gunnen van de opdracht. ’t Kadeeken 24. Kinderopvang- lokaal overleg kinderopvang (LOK) Ninove- statuten. Personeel 25. Bibliotheekpersoneel- vaststellen van de bijzondere aanwervings- en bevorderingsvoorwaarden voor de functie van bibliotheekassistent (C-niveau). 26. Bibliotheekpersoneel- vaststellen van de bijzondere aanwervings- en bevorderingsvoorwaarden voor de functie van assistent dienstleider (B-niveau). 27. Technicus cultureel centrum- vaststellen van de bijzondere aanwervingsvoorwaarden.

Onderwijs 28. Aankoop computers scholen- goedkeuring- vaststellen wijze van gunnen van de opdracht- goedkeuring voorwaarden. Vragen, voorstellen en interpellaties 29. Vraag van raadslid Greet De Troyer over het uitdelen van paraplu’s naar aanleiding van het nieuwe stadslogo ‘Ninove, stad op mensenmaat’. 30. Vraag van raadslid Greet De Troyer over de herinrichting van de verschillende schoolomgevingen naar aanleiding van de afgesloten convenant in het kader van de mobiliteitsplannen en wegenisprojecten. 31. Vraag van raadslid Greet De Troyer over de vzw Mobiel 21 en het idee van een autovrije zondag in de maand september. 32. Vraag van raadslid Greet De Troyer over de invoering van stadswachten in Ninove. 33. Vraag van raadslid Greet De Troyer over de gesubsidieerde contractuelen in het Autonoom Gemeentebedrijf Dienstenbedrijf Ninove. 33.1 Interpellatie van raadslid Guy D’Haeseleer aan de schepen van cultuur i.v.m. het herdenkingsmonument. 33.2 Interpellatie van raadslid Wouter Vande Winkel over de nieuwe personeelsformatie. 33.3 Interpellatie van raadslid Greet De Troyer over een mogelijke borstkankerscreening in het najaar van 2009. 33.4 Interpellatie van raadslid Greet De Troyer over de toepassing van het gemeentelijk reglement van de administratieve sancties. 33.5 Interpellatie van raadslid Greet De Troyer over het zoeken van vrijwilligers om deel te nemen aan de stem- en stemopnemingsverrichtingen naar aanleiding van de komende verkiezingen. 33.6 Interpellatie van raadslid Greet De Troyer over de geluidstechnische apparatuur in de Plomblom. 33.7 Interpellatie van raadslid Greet De Troyer over het verruimen van tewerkstelling van jobstudenten. 33.8 Vraag van raadslid Greet De Troyer over de wegversmallingen aan de Cyriel Prieelstraat te Aspelare. 33.9 Interpellatie van raadslid Greet De Troyer aan de schepen van financiën over de aankoop, huur en/of leasing van containers 33.10 Interpellatie van raadslid Greet De Troyer over het tekort aan vrijwilligers bij de stedelijke brandweer. 33.11 Vraag van raadslid Greet De Troyer over de organisatie en ondersteuning van buurtprojecten. 33.12 Interpellatie van raadslid Werner Somers betreffende de aanleg van een tractorsluis aan het einde van de Gentsestraat te Outer.

Related Documents


More Documents from ""